Yhdistykseen jäseneksi voi liittyä jokainen Helsingin yliopistossa (kansan)taloustiedettä pääaineenaan opiskellut, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenyys oikeuttaa vastaanottamaan järjestön viralliselle sähköpostilistalle tulevia viestejä tapahtumista ja kokouksista. Varsinaiset jäsenet ovat etusijalla osallistumaan yhdistyksen toimintaan.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 12 euroa, ja se maksetaan liittymisen yhteydessä. Yhdistys kerää myös vuosittain kannatusmaksua, josta jäseniä  muistutetaan erikseen.

Kuinka liittyä?

Jäseneksi liitytään Helsingin yliopiston alumnijärjestön (HYA) liittymislomakkeen kautta. Lomake löytyy täältä. Alalehden ”Jäsenyys” kohdassa ”Valitse alumniryhmä” klikkaa ”Liity”-laatikkoa Kansantaloustieteen alumnit Helsingin yliopistossa ry:n kohdalla.

Suosittelemme kaikkia jäseniämme liittymään myös HYA:n jäseniksi kattavamman alumnikokemuksen vuoksi. HYA:n jäsenyydestä maksetaan erikseen. Mikäli haluat liittyä vain Kansantaloustieteen alumnien jäseneksi, niin jätä valinnat tyhjäksi osion ”Valitse Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen jäsenmaksu” alla. Täytä lomake muuten tiedoillasi ja lähetä se. Lähettämisen yhteydessä saat maksuohjeet.